قیمت دستگاه پرکن مایعات 2022

در صنعت ابزار‌ها و دستگاه‌های بسیار متنوعی موجود است که هر یک از آن‌ها هم نقش و وظایف خود را بر عهده دارند. به طور کلی وجود دستگاه‌های مختلف سبب شده تا روند کار سرعت پیدا کند و کار‌ها با کیفیت بهتری انجام شود. یکی از کاربردی‌ترین دستگاه‌ها به خصوص در صنایع مواد غذایی دستگاه پر کن مایعات نام دارد. کاربرد این دستگاه تا حد زیادی از نام آن قابل حدس می‌باشد، این دستگاه به منظور پر کردن قوطی‌ها و ظروف مختلف مورد استفاده قرار می‌گیرد. اینکار علاوه بر بهبود سرعت تولید بر روی بهداشت محصولات تولید شده نیز تأثیر دارد و در مقایسه با پر کردن به صورت دستی شرایط بسیار ایزوله‌تری را فراهم می‌کند. به طور کلی پر کردن به صورت دستی معایبی هم به همراه دارد که از آن جمله می‌توان به هدر رفتن بخشی از مایعات اشاره کرد، معایبی که استفاده از دستگاه پر‌کننده مایعات آن‌ها را حل کرده است.

پر کردن ظروف با استفاده از این دستگاه از ورود هر گونه آلاینده و آلودگی به درون قوطی و ظرف مورد نظر جلوگیری می‌کند. تنها کاربرد آن برای پر کردن مایعاتی نظیر آب و شیر نیست! برای مصارفی دیگری نظیر پر کردن گریس سرد نیز از این دستگاه استفاده می‌شود. در ادامه با ما همراه باشید تا اطلاعات بیشتری در خصوص دستگاه پرکن مایعات کسب کنید.

دستگاه پرکن مایعات چیست؟

امروزه استفاده از این دستگاه به حدی گسترش پیدا کرده است که آن را می‌توان یک مکمل صنعت تولید مایعات دانست. این دستگاه را می‌توان یک دستگاه اتومات و خودکار نامید که مایعات را به میزان تعیین شده درون پاکت‌های کاغذی و شیشه‌ها میریزد. استفاده از این دستگاه دخالت انسان را به حداقل می‌رساند. در این قسمت بهتر است به این نکته نیز اشاره کنیم که تمام انواع موجود در بازار از این دستگاه اتومات نیستند.

انواع نیمه اتومات آن نیز موجود بوده و برای کار کردن با آن‌ها به وجود اپراتور نیاز است. مهم‌ترین عامل مؤثر بر روی انتخاب دستگاه خودکار یا نیمه خودکار توجه به شرایط مایع مورد نظر می‌باشد. یک تقسیم‌ بندی کلی برای این دستگاه وجود دارد و بر این اساس دستگاه پر کن مایعات به سه دسته کلی تقسیم می‌شود. این سه دسته عبارتند از دستگاه پر کن مایعات با مکانیزم پمپی، دستگاه پر کن مایعات با مکانیزم ثقل و دستگاه پر کن مایعات با مکانیزم سیلند و پیستون. در ادامه با این انواع بیشتر آشنا خواهید شد.

دستگاه پر کن مایعات با مکانیزم پمپی:

در این نوع دستگاه پر‌کننده مایعات از یک پمپ به منظور انتقال مایع به درون ظرف یا پاکت مورد نظر استفاده می‌شود. بهترین شرایط برای استفاده از این دستگاه زمانی است که قصد پر کردن ظروف با یک مایع سنگین را دارید. در این دستگاه وقتی سیال یا مایع سنگین از مخزن اولیه خارج می‌شود، تحت تأثیر پمپاژ جریان هوا قرار می‌گیرد و به دنبال آن فشار کافی برای انتقال مایع فراهم می‌شود. در نتیجه در اثر این فشار هوای ایجاد شده مایع از مخزن به درون ظرف مورد نظر منتقل می‌شود. لازم به یادآوری است که این دستگاه برای استفاده در مورد مایعاتی مانند دوغ و عرقیجات که گرانروی پایینی دارند گزینه مناسبی محسوب نمی‌شود. اگر هم اینکار را انجام دهید فشار هوای دستگاه سبب می‌شود تا مایعات پاشیده شده و در نتیجه حجم زیادی از آن هدر برود. با این وجود این دستگاه گزینه بسیار مناسبی برای پر کردن گریس سرد است.

دستگاه پر کن مایعات با مکانیزم ثقل:

این نوع شباهت بسیار زیادی به انواع دستی دستگاه دارد. تفاوت مهم و اساسی آن این است که در روند کاری آن نیاز به دخالت انسان نیست. در این دستگاه مهم‌ترین عاملی که سبب انتقال مایعات به درون ظرف می‌شود، وزن خود مایع است. روند کار این دستگاه به این ترتیب است که در ابتدا یک مخزن بزرگ در ابتدای خط تولید قرار داده می‌شود. این مخزن باید از مایع مورد نظر پر شده و همزمان با شروع حرکت خط تولید خروجی مخزن هم باز شود. در نهایت مایع مورد نظر در اثر وزن خود به درون قوطی ریخته می‌شود. این روش برای مایعاتی نظیر عرقیجات و دوغ بسیار مناسب است. از طرفی دیگر در خصوص این مدل بهتر است بدانید که در بین انواع دستگاه پر کن مایعات از قیمت کمتری برخوردار می‌باشد.

دستگاه پر کن مایعات با مکانیزم سیلندر و پیستون:

در بین انواع مدل‌های پر کردن مایعات از این روش می‌توان به عنوان بهترین دستگاه برای پر کردن مایعات یاد کرد. برای توضیح عملکرد این دستگاه می‌توان از نحوه عملکرد دستگاه ثقل استفاده کرد. همان مخزن اولیه دستگاه ثقل که در ابتدای خط تولید قرار دارد را در نظر بگیرید. با این تفاوت که در دستگاه پر کن مایعات با مکانیزم سیلندر و پیستون دیگر موضوع وزن مایعات مطرح نیست و در قسمت انتهایی دستگاه پیستون قرار داده شده است. حرکت کردن پیستون در داخل سیلندر دستگاه سبب می‌شود تا حجم مشخصی از سیال مورد نظر به سمت خط تولید حرکت کند. این حجم با اندازه ظروف مورد نظر کاملاً تناسب دارد. اینکار سبب می‌شود تا پر کردن ظروف در چنین خط تولیدی با حجم و زمانبندی کاملاً مشخص باشد. در نتیجه شاهد هیچ هدر رفتی در خط تولید نخواهید بود.

عوامل مؤثر بر روی قیمت‌ گذاری دستگاه پر کن مایعات:

بسیاری از افراد که قصد خرید این دستگاه را دارند، سؤالات زیادی در خصوص قیمت آن برایشان مطرح است. در ابتدا باید گفت قیمت مشخصی برای این دستگاه وجود ندارد زیرا قیمت آن تحت تأثیر عوامل مختلفی است که در این قسمت به توضیح بیشتر در خصوص برخی از این موارد می‌پردازیم. یکی از مهم‌ترین عوامل مؤثر بر روی قیمت‌گذاری، نوع و مدل دستگاه مورد نظر شما است.

این دستگاه مدل‌های مختلفی داشته و هر یک از مدل‌های آن با توجه به کارایی خود قیمت خاصی دارند. از دیگر عوامل مؤثر بر روی قیمت‌گذاری می‌توان به ابعاد دستگاه اشاره کرد. به طور معمول هر چه ابعاد یک دستگاه بیشتر باشد، به همان نسبت قیمت آن نیز افزایش پیدا می‌کند. روش عملکرد دستگاه پر کن مایعات نیز از دیگر عوامل مؤثر بر روی قیمت‌گذاری آن است. به طور کلی بیشترین عامل مؤثر بر روی قیمت دستگاه پر کن مایعات ظروف مورد نظر شما برای بسته‌بندی است. قیمت حدودی دستگاه از ۵۰ میلیون تومان شروع می‌شود و برخی مدل‌های آن قیمتی در حدود ۱۷۰ میلیون تومان هم دارند.

 

به عنوان سخن پایانی

باید گفت در این مقاله به توضیح بیشتر در خصوص دستگاه پر کن مایعات پرداختیم. دانستید که از این دستگاه در خط تولید مایعات استفاده شده و یک جایگزین بسیار مناسب برای روش‌های دستی پر کردن است، زیرا در روش‌های دستی احتمال هدر رفتن مایعات و نیز ورود آلوگی به درون آن وجود داشته که با استفاده از این دستگاه و عدم دخالت انسان احتمال بروز این معایب بسیار کاهش پیدا کرده است. بر روی قیمت دستگاه نیز عوامل زیادی مؤثر است که از ان جمله می‌توان به کارایی، مدل و نوع عملکرد دستگاه مورد نظر اشاره کرد.

مرا را در بهبود مقالات یاری کنید.

با نظردهی ما را در تکمیل مقالات یاری کنید.